Over ons

Missie

Onze missie is om een betrouwbare partner te zijn voor kwaliteitshout en-diensten om duurzame waarde te creëren voor alle belanghebbenden.

Visie

Onze visie is de bevoorrechte (n°1 of 2) houtpartner in onze geselecteerde markten te zijn voor trouwe klanten:

Waarden

Van Hoorebeke stelt 4 waarden voorop. Zij vormen de SPIK-waarden van het bedrijf:

Samenwerken

Bij van Hoorebeke zijn we 1 team. Zowel de zaakvoerders en leidinggevenden die hun medewerkers elke dag opnieuw inspireren, als de collega’s onderling.
Samen werken we voor en aan hetzelfde doel. Bij ons staan alle neuzen in dezelfde richting.

Probleemoplossend werken en denken

Van Hoorebeke behoort tot de BIG 4. We werken in een sterk evoluerende en bewegende markt. Probleemoplossend denken en werken is dagelijkse kost.
Onze medewerkers kijken samen met collega’s, klant en/of leverancier steeds voor de beste oplossing.

Initiatief nemen

Van Hoorebeke is een internationaal gevestigde waarde. Elke dag opnieuw streven we naar verbetering en optimalisatie om ons op die manier nog beter te positioneren op de markt. Iedereen werkt mee aan het behalen van deze doelstellingen. Werken bij van Hoorebeke is uitdagend, betekent volhouden, is initiatief nemen en proactief denken en werken.

Klantgericht denken en werken

Medewerkers van van Hoorebeke zijn trots: trots op de onderneming, trots op hun job en trots op het team van collega’s. Hierbij staan onze klanten echter steeds centraal. Het is in functie van hen dat we ons dagelijks 100% inzetten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn.